Ευτυχία Κρίτση

Ευτυχία Κρίτση
Υπεύθυνοι Προγραμμάτων

Επίκουρη Καθηγήτρια
Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων

Η Δρ. Ευτυχία Κρίτση είναι απόφοιτη του Τμήματος Χημείας (2010) του ΕΚΠΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (2012) από το διιδρυματικό πρόγραμμα σπουδών «Οργανική Σύνθεση και Εφαρμογές της στη Χημική Βιομηχανία» του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ. Το 2017, ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έχει λάβει τρείς υποτροφίες και έχει συμμετάσχει σε τέσσερα χρηματοδοτούμενα Ερευνητικά Προγράμματα. Από το 2017 έως το 2022 εργάστηκε στο Ινστιτούτο Χημικής Βιολογίας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (ΕΙΕ) ως μεταδιδακτορική συνεργάτιδα και από το 2020 έως το 2023 απασχολήθηκε ως ακαδημαϊκή υπότροφος και ως επιστημονικό προσωπικό στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του ΠΑΔΑ. Επίσης, συμμετέχει ως διδάσκουσα στα Διιδρυματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιοεπιχειρείν», «Ογκολογία: Από την ογκογένεση έως τη θεραπεία» καθώς επίσης και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ. Το 2023 διορίστηκε ως Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ, με γνωστικό αντικείμενο «Φασματοσκοπικές και Υπολογιστικές τεχνικές και εφαρμογές σε τρόφιμα και υγεία». Το σύνολο του ερευνητικού της έργου επικεντρώνεται στην Υπολογιστική καθώς και στην  Αναλυτική Χημεία

 

 

Λίγα λόγια για τους εκπαιδευτές μας