Επικοινωνία Προγράμματος
Συχνά παρουσιάζονται φαινόμενα τροφικών δηλητηριάσεων από τον πάγο που παράγεται από παγομηχανές, ο οποίος προστίθεται είτε σε ποτά, είτε σε ειδικές συνταγές διαφόρων εδεσμάτων. Η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων ανάγεται στο ότι δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο INT.CL: A01 N33/12, C11 D – 1007988, για τον καθαρισμό και απολύμανση των παγομηχανών. Επιβάλλεται η επιμόρφωση των χειριστών και συντηρητών των παγομηχανών, ώστε να λαμβάνουν τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα, για να αποφεύγονται τροφικές δηλητηριάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους καταναλωτές, λόγω της ανάπτυξης παθογόνων μικροβίων.
Η αποτελεσματική εκπαίδευση των χειριστών και συντηρητών των παγομηχανών, ώστε ο παραγόμενος πάγος να πληροί της προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου INT.CL: A01 N33/12, C11 D – 1007988, το οποίο εκπονήθηκε από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (OBI).
Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για:
200€
Η συνέντευξη αναδεικνύει τη σημασία της τακτικής και υπεύθυνης συντήρησης των παγομηχανών, προβάλλοντας την αναγκαιότητα εξειδικευμένων επαγγελματιών και ενισχύοντας τη ζήτηση για πιστοποιημένες υπηρεσίες υγιεινής και ασφάλειας.
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος «Υγειονομικός Συντηρητής Παγομηχανών» μιλά στη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα τη σημασία της σωστής συντήρησης των παγομηχανών και πώς αυτή επηρεάζει άμεσα την υγεία των καταναλωτών.
Διαβάστε το άρθρο εδώ: Tα παγάκια που βάζουμε στον καφέ ή στο ποτό μας είναι ασφαλή;