Επικοινωνία Προγράμματος
Συχνά παρουσιάζονται φαινόμενα τροφικών δηλητηριάσεων από τον πάγο που παράγεται από παγομηχανές, ο οποίος προστίθεται είτε σε ποτά, είτε σε ειδικές συνταγές διαφόρων εδεσμάτων. Η αιτία των τροφικών δηλητηριάσεων ανάγεται στο ότι δεν έχουν ληφθεί τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο INT.CL: A01 N33/12, C11 D – 1007988, για τον καθαρισμό και απολύμανση των παγομηχανών. Επιβάλλεται η επιμόρφωση των χειριστών και συντηρητών των παγομηχανών, ώστε να λαμβάνουν τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα, για να αποφεύγονται τροφικές δηλητηριάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους καταναλωτές, λόγω της ανάπτυξης παθογόνων μικροβίων.
Η αποτελεσματική εκπαίδευση των χειριστών και συντηρητών των παγομηχανών, ώστε ο παραγόμενος πάγος να πληροί της προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου INT.CL: A01 N33/12, C11 D – 1007988, το οποίο εκπονήθηκε από τον International Standard Organization (ISO).
Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για:
200€