Διδάκτορας
Η κα Γεωργία Λαδίκα είναι Υποψήφιος Διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της σχολής Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με θέμα διδακτορικού «Ποιοτική αξιολόγηση, πρόβλεψη συγκομιδής και διεργασίες αύξησης διατηρησιμότητας φράουλας, με χρήση αναλυτικών μεθόδων, ανάλυση εικόνας και χημειομετρία». Έλαβε το Δίπλωμα Χημικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το 2021 και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (M.Sc.) στην “Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων” από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το 2023. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται στην εφαρμογή ενόργανων φυσικοχημικών μεθόδων (χρωματογραφικών, φασματοσκοπικών, φασματοφωτομετρικών, χρωματομετρικών, αναλύσεων υφής, κλπ.) για την ανάλυση συστατικών τροφίμων, στη μέτρηση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, στην ανάλυση εικόνας και στην εφαρμογή στατιστικής ανάλυσης για την αξιολόγηση της διατροφικής αξίας προϊόντων τροφίμων.